Raam kozijn

Vraag meerdere offertes aan voor uw nieuwe raam kozijn via kozijnenvinden.nl

Of u nu een kozijn zoekt van hout, kunststof of aluminium: u wilt natuurlijk het bedrijf vinden die u uw nieuwe raam kozijn kan leveren tegen de voordeligste prijs. U wilt niet voor vervelende verrassingen komen te staan en teveel betalen. Het is daarom verstandig om meerdere offertes aan te vragen bij verschillende bedrijven die u uw nieuwe raam kozijn kunnen leveren en deze kunnen monteren. U ontvangt geheel kosteloos transparante, vrijblijvende offertes. Zo kunt u ze goed vergelijken en een verstandige keuze maken. Doorloop de vijf eenvoudige stappen en voila! Kies bovenaan de pagina uw categorie.

Kies voor het juiste materiaal kozijn

De keuze met betrekking tot het soort materiaal van uw nieuwe raam kozijn is zeer groot. Veel mensen kiezen voor een houten kozijn door de mooie, natuurlijke uitstraling. Een houten kozijn heeft echter meer noodzakelijk onderhoud nodig dan bijvoorbeeld een kunststof  kozijn. Bij een kunststof raam kozijn zijn veel stijlen en kleuren mogelijk. Een gulden middenweg tussen een houten en een kunststof raam kozijn is er ook: er bestaat een kunststof raamkozijn met het reliëf van hout. Kies voor een kozijn welke past bij de uitstraling van het huis. Houdt daarbij rekening met de hoeveelheid noodzakelijk onderhoud en duurzaamheid van het materiaal. Laat u goed informeren over de mogelijkheden bij passen bij uw wensen.

Kies voor een goed isolerend kozijn

Bij de aanschaf van een raam kozijn is het belangrijk dat u ook let op de isolatie. Niet alle typen  kozijnen zijn even goed isolerend. Een houten of kunststof  kozijn heeft een goede isolerende werking. Een aluminium kozijn is alleen goed isolerend als er een thermische onderbreking aanwezig is. Dit komt door de geleidende eigenschappen van het materiaal. Naast het soort materiaal van een kozijn, is natuurlijk de beglazing ook van belang. Kies voor goed isolerende dubbele beglazing. Een goed isolerend kozijn bespaart energie en kan u een hoop geld besparen. Een goede investering dus.

  • Vergelijk 5 leveranciers werkzaam in uw regio
  • Gratis en vrijblijvend
  • Snel offertes op maat
  • De beste kwaliteit

Keurmerken & certificaten


Klanten over Kozijnenvinden.nl


Binnen 1 minuut de aanvraag ingediend en de zelfde dag al drie reacties, uiteindelijk heb ik met vier bedrijven gesproken en een aantal weken later zaten mijn kunststof kozijnen er al in.

- Nico van der Wulp

Wat een gemak! In no time contact met 5 professionals die weten wat ik wil, goed advies geven, en doen wat ze beloven. Scheelt mij veel tijd en het eindresultaat ziet er geweldig uit!

- Dennis de Wit

Wat een goede manier om in contact te komen met gespecialiseerde bedrijven, prettige duidelijke website, en direct in contact met leveranciers.

- Andrea Waterreus