Soorten Kozijnen

Kozijnen in diverse materialen leverbaar. Alle mogelijkheden op een rij

Houten kozijnen

Houten kozijnen zijn gemaakt van natuurlijke materialen, en de natuurlijke uitstraling van houten kozijnen is dan ook waar veel mensen voor vallen. Aan houten kozijnen kunnen specifieke kenmerken toegedicht worden, en er zijn natuurlijk zowel voordelen als nadelen verbonden aan houten kozijnen.

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen worden vandaag de dag veel gebruikt en toegepast, maar genieten in Nederland nog niet de bekendheid die het verdient. Bij kunststof kozijnen denken veel mensen nog steeds dat dit een saai wit kozijn is, dat snel lelijk verkleurt en veroudert. Dat is bij de hedendaagse kunststof kozijnen al lang niet meer het geval. Kunststof kozijnen zijn leverbaar in verschillende profielsoorten en kleuren. Bovendien zijn kunststof kozijnen door onafhankelijke instanties uitgeroepen tot de meest milieuvriendelijk kozijnen vanwege de lange levensduur, de recyclevoorzieningen, en de geringe hoeveelheid energie die nodig is bij productie.

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen zijn gemaakt van sterk en duurzaam materiaal. Aluminium kozijnen worden steeds meer toegepast, onder andere omdat het eenvoudig is te bewerken. Bij aluminium kozijnen kan men denken aan een sobere, strakke uitstraling. Maar dit hoeft niet het geval te zijn. Aluminium kozijnen kunnen afgestemd worden op uw persoonlijke wensen. Aluminium kozijnen kunnen in elk denkbare kleur aangeschaft worden, zodat zij uitstekend aansluiten bij het uiterlijk en de vormgeving van uw huis.

Veel plezier met het vinden van uw nieuwe kozijnen.

  • Vergelijk 5 leveranciers werkzaam in uw regio
  • Gratis en vrijblijvend
  • Snel offertes op maat
  • De beste kwaliteit

Keurmerken & certificaten


Klanten over Kozijnenvinden.nl


Binnen 1 minuut de aanvraag ingediend en de zelfde dag al drie reacties, uiteindelijk heb ik met vier bedrijven gesproken en een aantal weken later zaten mijn kunststof kozijnen er al in.

- Nico van der Wulp

Wat een gemak! In no time contact met 5 professionals die weten wat ik wil, goed advies geven, en doen wat ze beloven. Scheelt mij veel tijd en het eindresultaat ziet er geweldig uit!

- Dennis de Wit

Wat een goede manier om in contact te komen met gespecialiseerde bedrijven, prettige duidelijke website, en direct in contact met leveranciers.

- Andrea Waterreus