Voor leveranciers

hoe werkt het

Bezoekers hebben de mogelijkheid om offertes bij kozijnbedrijven door heel Nederland aan te vragen. Maximaal 5 bedrijven worden hiervoor benaderd. Bezoekers kiezen een regio waar de werkzaamheden plaats moeten vinden en laten projectinformatie en contactgegevens achter. Wij steken dagelijks veel energie in het bedienen van particuliere en bedrijfsmatige opdrachtgevers, derhalve zijn wij altijd op zoek naar professionele kozijnleveranciers die deze klanten willen bedienen. Door ons brede netwerk en goede samenwerkingsverbanden, vinden bezoekers via Kozijnenvinden.nl de juiste partner.

Inschrijven als leverancier

  • Uw bedrijf gratis op onze site
  • € 15,95 per ontvangen offerteaanvraag
  • Uitsluitend aanvragen uit uw regio
  • Ontvang e-mail aanvragen
  • Geen opzegtermijn

Keurmerken & certificaten


Klanten over Kozijnenvinden.nl


Binnen 1 minuut de aanvraag ingediend en de zelfde dag al drie reacties, uiteindelijk heb ik met vier bedrijven gesproken en een aantal weken later zaten mijn kunststof kozijnen er al in.

- Nico van der Wulp

Wat een gemak! In no time contact met 5 professionals die weten wat ik wil, goed advies geven, en doen wat ze beloven. Scheelt mij veel tijd en het eindresultaat ziet er geweldig uit!

- Dennis de Wit

Wat een goede manier om in contact te komen met gespecialiseerde bedrijven, prettige duidelijke website, en direct in contact met leveranciers.

- Andrea Waterreus