Ramen kozijnen

Ramen kozijnen vinden in vijf eenvoudige stappen

Zoekt u een goede leverancier van ramen kozijnen? Van kunststof kozijnen, houten kozijnen, aluminium kozijnen of van een ander soort materiaal? Welk type kozijnen u ook zoekt, u doet er verstandig aan om meerdere offertes aan te vragen bij verschillende bedrijven. U zult merken dat er aardig wat verschil in prijzen zal zijn. Via kozijnenvinden.nl kunt u eenvoudig offertes aanvragen bij bedrijven bij u in de buurt. U kunt de offertes gemakkelijk met elkaar vergelijken en op deze manier voor uzelf de juiste keuze maken. Kies bovenaan de pagina uw categorie.

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen hebben grote voordelen ten opzichte van houten  kozijnen. Ten eerste zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk. Alleen het af en toe schoonmaken met water en wat schoonmaakmiddel is voldoende. U hoeft ze, in tegenstelling tot houten  kozijnen, niet te schilderen en bovendien kunnen kunststof ramen kozijnen niet verrotten. Kunststof  kozijnen isoleren zeer goed en zijn zeker in combinatie met goede beglazing een verstandige keuze.

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen kunnen worden geleverd in veel verschillende soorten kleuren en uitvoeringen. Aluminium is zeer sterk, stevig en duurzaam materiaal. Het gaat dan ook lang mee. Aluminium ramen kozijnen worden veel gebruikt in winkels, scholen of bedrijfshallen, maar ze worden ook veel toegepast in woningen. Omdat aluminium warmte en kou gemakkelijk geleidt, moeten aluminium kozijnen worden voorzien van een zogeheten koudebrug onderbreking. Indien zij hiervan zijn voorzien, zijn aluminium  kozijnen goed isolerend.

Houten kozijnen

Houten kozijnen kunnen worden geleverd in veel verschillende soorten uitvoeringen. Voor houten ramen kozijnen kunnen veel verschillende soorten hout worden gebruikt. Twee typen hout zijn zachthout en hardhout. Houten kozijnen worden veel gekozen vanwege de mooie natuurlijke uitstraling. Houten ramen kozijnen hebben echter wel meer onderhoud nodig dan bijvoorbeeld aluminium of kunststof ramen kozijnen. Het minimale onderhoud omhelst een schilder beurt om de paar jaar.

  • Vergelijk 5 leveranciers werkzaam in uw regio
  • Gratis en vrijblijvend
  • Snel offertes op maat
  • De beste kwaliteit

Keurmerken & certificaten


Klanten over Kozijnenvinden.nl


Binnen 1 minuut de aanvraag ingediend en de zelfde dag al drie reacties, uiteindelijk heb ik met vier bedrijven gesproken en een aantal weken later zaten mijn kunststof kozijnen er al in.

- Nico van der Wulp

Wat een gemak! In no time contact met 5 professionals die weten wat ik wil, goed advies geven, en doen wat ze beloven. Scheelt mij veel tijd en het eindresultaat ziet er geweldig uit!

- Dennis de Wit

Wat een goede manier om in contact te komen met gespecialiseerde bedrijven, prettige duidelijke website, en direct in contact met leveranciers.

- Andrea Waterreus