Veilige kozijnen

Veiligheid voor kinderen

Veilige kozijnen wil elke ouder voor zijn kinderen. Een veilige woonomgeving is dan een vereiste. Glas wat voldoet aan de veiligheidsnorm Nen 3569 en de Nen 2608 is veiliger, dus als kinderen tijdens het spelen tegen de ruit rennen of vallen worden de verwondingen tot een minimum beperkt.

Beter voor het milieu

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsvrij, en verkrijgbaar in vele kleuren. Er hoeft dus niet een schilder aan te pas te komen, en er komen geen giftige afvalstoffen in het milieu terecht. Daarnaast hebben kunststof kozijnen geteste levensduur van meer dan 50 jaar. En daarna kan er tot 7 maal gerecycled worden. Dus uw kunststsof kozijn gaat voor het milieu 350 jaar mee!

Veiliger tegen inbraak

De veiligheid van uw woning wordt niet uitsluitend, maar wel voor een groot deel, bepaald door inbraakwerende gevelelementen. Er zijn diverse onderdelen van het gevelelement die uw veiligheid bepalen. Uw veiligheid is pas compleet, wanneer al deze onderdelen voldoen aan de veiligheidseisen, want criminelen vinden snel de zwakste schakel. Verreweg de belangrijkste preventie is goed hang- en sluitwerk, een solide kozijnconstructie en inbraakwerend glas

  • Vergelijk 5 leveranciers werkzaam in uw regio
  • Gratis en vrijblijvend
  • Snel offertes op maat
  • De beste kwaliteit

Keurmerken & certificaten


Klanten over Kozijnenvinden.nl


Binnen 1 minuut de aanvraag ingediend en de zelfde dag al drie reacties, uiteindelijk heb ik met vier bedrijven gesproken en een aantal weken later zaten mijn kunststof kozijnen er al in.

- Nico van der Wulp

Wat een gemak! In no time contact met 5 professionals die weten wat ik wil, goed advies geven, en doen wat ze beloven. Scheelt mij veel tijd en het eindresultaat ziet er geweldig uit!

- Dennis de Wit

Wat een goede manier om in contact te komen met gespecialiseerde bedrijven, prettige duidelijke website, en direct in contact met leveranciers.

- Andrea Waterreus