Energiebesparing door kozijnen

Energiebesparing wordt door o.a. goede kozijnen bereikt

Uw nieuwe raam kozijnen en deur kozijnen sluiten beter af, waardoor tocht en warmteverlies gereduceerd wordt. De exacte vaststelling van de energiebesparing is vooraf moeilijk in te schatten, maar u begrijpt dat een tochtvrije woning tot een matig stookgedrag zal leiden. De K-waarde staat voor het aantal watt dat een vierkante meter materiaal per minuut per graad Celsius temperatuurverschil tussen binnen en buiten doorlaat. Dus hoe lager deze waarde, hoe minder energie doorgelaten wordt. Enkel glas geeft in de regel een K-waarde van 6,0, en Triple A glas heeft een K-waarde van circa 1,5.

Nieuwe kozijnen

Van uw nieuwe kozijnen geniet u niet alleen vandaag, maar elk jaar opnieuw. Uw voordelen gelden dus ook niet alleen voor vandaag. Sommige voordelen worden zelfs elk jaar groter. Dit geldt voor de jaarlijkse besparing aan stookkosten: uw voordeel kan oplopen tot ruim € 455 per jaar. De energieprijs voor consumenten is de afgelopen vijfentwintig jaar met 4% per jaar gestegen. Investeer nu en kies voor zorgeloos wonen!

  • Vergelijk 5 leveranciers werkzaam in uw regio
  • Gratis en vrijblijvend
  • Snel offertes op maat
  • De beste kwaliteit

Keurmerken & certificaten


Klanten over Kozijnenvinden.nl


Binnen 1 minuut de aanvraag ingediend en de zelfde dag al drie reacties, uiteindelijk heb ik met vier bedrijven gesproken en een aantal weken later zaten mijn kunststof kozijnen er al in.

- Nico van der Wulp

Wat een gemak! In no time contact met 5 professionals die weten wat ik wil, goed advies geven, en doen wat ze beloven. Scheelt mij veel tijd en het eindresultaat ziet er geweldig uit!

- Dennis de Wit

Wat een goede manier om in contact te komen met gespecialiseerde bedrijven, prettige duidelijke website, en direct in contact met leveranciers.

- Andrea Waterreus