Ontvang gratis kozijn offertes

5 offertes binnen een minuut aangevraagd

  • Vergelijk 5 leveranciers werkzaam in uw regio
  • Snel offertes op maat
  • De beste kwaliteit
  • Gratis en vrijblijvend

Direct offertes aanvragen

Ontvang gratis en vrijblijvend 5 offertes voor kunststof kozijnen

Postcode

Huisnummer

Straatnaam

Plaatsnaam

Aanhef

Naam

Telefoon

Is de woning in uw bezit? JaNeeKoopcontract getekend

Gewenst telefonisch contactmoment

Andere tijdstip

Omschrijving

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen worden vandaag de dag veel gebruikt en toegepast, maar genieten in Nederland nog niet de bekendheid die het verdient. Bij kunststof kozijn denken veel mensen nog steeds dat dit een saai wit kozijn is, dat snel lelijk verkleurt en veroudert. Dat is bij de hedendaagse kunststof kozijnen al lang niet meer het geval. Kozijnen zijn leverbaar in verschillende profielsoorten en kleuren. Bovendien zijn kunststof kozijnen door onafhankelijke instanties uitgeroepen tot de meest milieuvriendelijk kozijnen vanwege de lange levensduur, de recyclevoorzieningen, en de geringe hoeveelheid energie die nodig is bij productie.

Voordelen van kunststof

Het grote voordeel van het plaatsen van een kunststof kozijn is dat er geen onderhoud noodzakelijk is. Dat is dan ook een van de redenen waarom veel mensen kiezen voor  kozijnen. Het enige wat men af en toe zal moeten doen is de kozijnen schoonmaken met een natte doek met wat schoonmaakmiddel. Bovendien hebben kozijnen een lange levensduur en zijn ze uitermate goed bestand tegen de invloed van slechte weersomstandigheden. Ook zijn kozijnen in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar. Zo bestaat er bijvoorbeeld een uitvoering waarbij het lijkt alsof er sprake is van een houten kozijn, met rechte las en door de nagebootste houtnerf in de  kozijnen. De prijs van  kozijnen is vergelijkbaar met de prijs van hardhouten kozijnen.

KOMO keurmerk voor kunststof kozijnen

Aan kunststof kozijnen met een goede kwaliteit is het zogenaamde keurmerk KOMO verbonden, waardoor de kwaliteit van de kunststof kozijnen gewaarborgd wordt. Het KOMO kwaliteitskeurmerk is al 50 jaar hét kwaliteitskeurmerk in de bouw. KOMO staat voor onafhankelijk getoetste kwaliteit, op basis van objectieve maatstaven. Als kozijnen voorzien zijn van een erkende kwaliteitsverklaring van KOMO, dan kan men er blindelings op vertrouwen dat ze voldoen aan het Bouwbesluit, Bouwstoffenbesluit en specifieke kwaliteits-, prestatie- en veiligheidseisen die de marktpartijen stellen.

  • Vergelijk 5 leveranciers werkzaam in uw regio
  • Gratis en vrijblijvend
  • Snel offertes op maat
  • De beste kwaliteit

Liever persoonlijk advies?

Wij helpen u graag.

Contact opnemen

Klanten over Kozijnenvinden.nl


Binnen 1 minuut de aanvraag ingediend en de zelfde dag al drie reacties, uiteindelijk heb ik met vier bedrijven gesproken en een aantal weken later zaten mijn kunststof kozijnen er al in.

- Nico van der Wulp

Wat een gemak! In no time contact met 5 professionals die weten wat ik wil, goed advies geven, en doen wat ze beloven. Scheelt mij veel tijd en het eindresultaat ziet er geweldig uit!

- Dennis de Wit

Wat een goede manier om in contact te komen met gespecialiseerde bedrijven, prettige duidelijke website, en direct in contact met leveranciers.

- Andrea Waterreus

Keurmerken & certificaten